O nama

Digitalna agencija

Stručnjaci smo za digitalni marketing. Vodimo stranice na društvenim mrežama, pripremamo strategiju online nastupa, izrađujemo sadržaj objava i komuniciramo s vašom publikom na društvenim mrežama (content & community managment).

Prštimo kreativnošću

Našoj kreativnosti u izradi objava na društvenim mrežama, fotografiranju i web dizajnu nema kraja. Sadržaj koji stvaramo prati posljednje trendove.

Radimo s ljubavlju

Sve što radimo za naše drage klijente, radimo sa 100% ljubavi, radosti i strasti.

Zavirite u našu agenciju

Naša priča

Digitalna agencija Marisha studio d.o.o. otvorila je svoja vrata u studenom 2016. godine. Marisha studio pruža usluge digitalnog marketinga na društvenim mrežama, fotografiranja i web dizajna. 

Online prezentacija i nastup na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter…) iznimno su važani za uspješno poslovanje. Pravilno i redovito vođen profil na društvenim mrežama, izravno utječe na povećanje prodaje i svjesnost kupaca o brendu.

Poduzetnici u Hrvatskoj prepoznali su moć koje društvene mreže imaju, međutim, često zbog nedostatka vremena, dovoljno znanja i kreativnosti, zanemaruju svoj online nastup i propuštaju priliku za dodatnom prodajom svojih proizvoda i usluga. 

Marisha studio vodi brigu o vašem online nastupu. Izradit ćemo strategiju vašeg nastupa na društvenim mrežama, svakodnevno ćemo stvarati sadržaj u skladu s posljednjim trendovima i komunicirat ćemo s vašom publikom. Posjedujemo profesionalnu foto opremu kojom ćemo stvoriti fotografije i video sadržaj koji je u cijelosti prilagođen vama i vašoj ciljanoj publici.

Želite li svoje poslovanje prezentirati na modernoj web stranici, Marisha studio pružit će vam cjelovitu uslugu web dizajna, pisanja tekstova, fotografiranja, dizajna grafika, te kasnijeg ažuriranja sadržaja.

Fotografija je naša velika ljubav. Marisha studio pružit će vam uslugu fotografiranja vaših posebnih prigoda. Specijalizirani smo za fotografiranje vjenčanja, djevojačkih večeri, krštenja i rođendana. Obratite nam se s povjerenjem.

Marija Šmic

Marija Šmic

Direktorica

Kreativna duša koja stoji iza Marisha studio je Marija Šmic. Marija je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Menadžerska informatika. Tijekom studija, Marija je pokrenula Facebook grupu ONA, online magazin onavoli.com, te je vodila društvene mreže za brojne uspješne poduzetnike. Svoje znanje o digitalnom marketingu, fotografiranju i web dizajnu, nakon završenog studija, Marija je odlučila objediniti u vlastitoj digitalnoj agenciji – Marisha studio.

Kontakt

Pošaljite nam upit