Vodimo vašU STRANICU NA društvenIM mrežAMA

Društvene mreže iznimno su važne za online prezentaciju i uspješno poslovanje. Pravilno vođena Facebook ili Instragram stranica, povećava broj vaših pratitelja, stvara svijest o vašem brendu i unaprijeđuje vašu prodaju.

Vođenje stranica na društvenim mrežama posao je 24/7, koji traži veliku dozu kreativnosti u stvaranju i realizaciji objava, te u komunikaciji i interakciji s publikom.

Većina poduzetnika zbog velikog angažmana koji vođenje stranice na društvenim mrežama zahtijeva, zanemaruje svoju online prezentaciju.

Prepustite nam s povjerenjem vođenje vaših društvenih mreža.

 

Što i kako radimo

Vođenje stranice na društvenim mrežama

 

Marisha studio obožava Facebook, Instagram i Youtube. Veliko iskustvo u digitalnom marketingu čini nas pravim ekspertima za vašu online prezentaciju na društvenim mrežama.

Pružamo cjelovitu uslugu vođenja stranice na društvenim mrežama

h

Pripremamo strategiju objava

Prvo ćemo vas upoznati. Proučit ćemo vašu stranicu, vaš brend i nakon toga predložiti vam strategiju nastupa na društvenim mrežama.

Fotografiramo vas

Svaka naša objava na društvenim mrežama sadrži fotografije koje stvaramo samo za vas. Publika voli primamljive fotografije vašeg brenda i proizvoda.

Kreiramo atraktivan sadržaj

Dizajniramo ilustracije i pišemo tekstove objava ciljano za vašu publiku.

w

Komuniciramo s vašom publikom

Komentari posjetitelja i njihove poruke naša su briga. Vodimo i održavamo dvosmjernu komunikaciju s publikom kako bi ona što brže dobila željenu informaciju o vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

Zadovoljnih klijenata

Uspješno odrađenih Facebook kampanja

Naš najveći doseg Facebook kampanje

Naši Facebook radovi

Klijenti

Neki od naših dragih klijenata

Kontakt

Pošaljite nam upit